Renegát

Renegát

Anotace: jedna z mych nekolika basnicek vystihuje mou naladu...

Renegát

Pln beznaděje a zoufalství
Plížím se temnými místy
Pln sžíravé trpkosti
Života mám již dosti

Víc života bojím se než smrti
Vždyť ke mně byl tak krutý
Marně doufám ve zlepšení
Naděje již ve mně není

Zemřela má láska i můj cit
Již nemám pro co žít
Život beru si
Odpusťte mi

Nekončí však má bolest
Nadchází pekelný křest
Slyším hlasy mé jméno volat
A začínám vzpomínat

Volají mě ti, jimž jsem ublížil
Ještě když jsem žil
Začínají hrozivě výt
Chtějí se pomstít

Daleko od té hrůzy utíkám
Chci být jen sám
Stojím v pusté poušti
A Ďábel mne pokouší

,,Všechny je zabij!
Jejich krví se omyj!
Oni mohou za tvé utrpení!
Zab je, jiné cesty není!"

Všechny mé vzpomínky se probouzí
A s nimi i zloba
Teď teprv budu zlý
Nechť začne temná doba!

Mám v sobě tolik nenávisti
Lásky již bylo dosti
V mém nitru se probírá krutost
Citů jsem už vydal dost!

V žalu uvědomuji si trpce
Že plné jedu je mé srdce
Nikdo mě nemá rád
Nevadí, jsem renegát!

Půjdu a pomstím se
Trestu nebojím se
Krví svojí zaplatíte
Své chyby již nenapravíte!
Autor Overkill, 02.07.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co ti na to říct... co říct na tvou nenávist... Snad jen tohle :
Cítíš vítr ve vlasech,
tiše loukou šumí,
dát světu melodii,
to jen život umí,

Když temnota Tě svírá,
a srdce hodně bolí,
to je důkaz že žiješ,
jen blázni smrt teď volí.

Kolem tebe oceán se rozléhá,
a není před ním úniku,
plavat – nic jiného ti už nezbývá,
když vyhnout chceš se zániku.

Na konci, až Ti síly dojdou,
potop se co nejhlouběji,
tam na dně všichni totiž najdou,
co již dávno ztratili.

02.07.2007 21:11:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí