Pán snů

Pán snů

Anotace: :)

Navštívil mě o půlnoci,
ta omamná vidina,
teď navždy má mě ve své moci,
to jsem tedy hrdina.

Bojím se, strachy sotva dýchám,
proč sužuje mě tohle zas,
proč vzpomínky v mé hlavě dmýchá
ten vševidoucí čas?

V temné noci potichounku
přízraky se zjevují,
chci zas usnout na chvilinku
než se znovu probudím.

Konečně je tu zas den,
zas můžu na chvilku se smát,
zas můžu vyjít ven
a cestou svou se znovu dát.

Však myslet musím dál
na noc, která přijde zas,
proč tolik sem se bál,
to nepoví mi nikdo z vás.

Až zalehnu, žádný strach,
nebudu se vůbec bát,
přízraky se změní v prach,
něco pěkného si nechám zdát.

JÁ jsem pánem svojich dnů
a noc je jejich součástí,
tak nebudu se báti Pána snů,
v krásný sen svou noční můru obrátím.

Sladké sny...
Autor robb, 04.07.2007
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí