Komentář pro Averan

Komentář pro Averan

Anotace: To si mi jednou Averan stěžovala že její básničky jenom hodnotím, ale nikdy jí k tomu nepřipíšu komentář... tak tedy ty náš Zázraku mám tu něco pro tebe :-) Tohle je Komentář tobě šitý na míru..

Berte prosím na mě ohled,
když tu pokouším se sepsat sonet.
Ale sonet,co to plácám!
Vždyť já vlastně vůbec neznám,
tyhle slovní spojení,
kdo by poznal znamení?

A tak tedy konec řečí,
komentář pro Averan, to je oč tu běží!
Ona totiž holka milá,
zase jednou nadávala.
Říkala mi : „Miril ty jsi ale,
vždyť známkovat umí i to tele.
Já bych radši komentář!“
A to je ta pravda takže, ledacže?

Averan i ty moje „hloupá“,
Vždyť já na slova jsem sotva skoupá.
Zázrakem tě klidně nazývám,
aniž nějakou odezvu prosívám.
Tvoje básně ať už oslavné,
Jsou krásné, milé – ba nádherné!

Jak já jenom vyjádřím,
ten obdiv i když tolik moc žárlím.
Tvoje slova v básničkách,
ladně plynou jako v obláčkách.
Ty jsi naše – moje básnířka,
kterou nepředčí ani vodnička!
A to neříkám jen do vzduchu,
Protože jinak klidně dál mi říkej : „Prduchu...“

Averan já před tebou smekám
a tenhle můj komentář ti s napjatým srdcem strkám :-P
Autor Flow Calipso, 04.07.2007
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Issa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí