Jsi sluníčko,

Jsi sluníčko,

Anotace: co vysvitlo z oblak...jen doufám, že nikdy nezapadne..:)) Báro, tohle je jen a jen pro TEBE...MTMR:*

Já píšu, léčím se tak.
Pomalu, ale jistě nacházím tlak.
Tlak srdce, které bije pomalu.
-jak nacházím svou odvahu-

Bije pro tebe,
protože ty mi pomáháš.
Bílá paní,
v mých přestavách.
Drobná víla,
sestupující z oblak,
tím z měho srdce odplouvá mrak.

Vyjdeš, když tě potřebuji,
víš Báro, já ti důvěřuji.

Mohu jen vděčná nebesům býti,
že poslali mi to nejvzácnější kvítí.
Co na tom našem světě je,
nemůže vyrůstat jen tak ze země.

Tys světice obalena v kět.
Tys pro mě ta kouzelná "věc"...

Proto těch pár upřímných vět,
že jsi pro mě jediná ze všech...:*
Autor rry-cussete, 05.07.2007
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj mas to hezké!!!!!!a znas mavi??????ja mislim prezdivku!!!

09.07.2007 13:23:00 | zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:))

05.07.2007 17:06:00 | niemante

:))

05.07.2007 16:46:00 | sabaku no Gaara

super.MTMMR:)diky

05.07.2007 11:47:00 | Barbie_Incident

Těžkopádné.

05.07.2007 11:45:00 | cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí