Tvor z temnot

Tvor z temnot

Anotace: ...

Tvor z temnot

Žije ve stínu a živí se masem,
nedorozumíš se s ním pouhým hlasem.

Tma je pro něj den,
za světla odpočívá jen.

Když úplněk na nebi září,
všechny jejich plány zmaří!

Je zlý? Či hodný?
nikdo ho nezná, nikdo to neví.

Od té doby, co přišel sem,
lidé se bojí, že je to jen sen.

On vyhnal je a zabil,
ale pak sám sebe života zbavil.

Když on zemřel, oni vrací se znovu,
a přinášejí s sebou novou dobu.

Smrt a krev jsou cítit všude,
oni zabíjí ženy, děti i muže!
Autor Vitae, 06.07.2007
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

proc se mi ta temnota v tech radkach libi??

05.02.2008 10:42:00 | vox animi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí