Lidská hhloupost

Lidská hhloupost

Anotace: Lidská hloupost

I lidská hloupost ta nikdy nedozraje,
ta v každém z lidí zráti bude dál,
jen celkem, bez tebe však nevijímaje,
by zjistil že jeden by se bál.

Nač lidský žal, utrpení a strach,
když i bez nich žíti se dá,
ty prach si a obrátíš se v prach,
a žít bys měl tak jak se má.

I moudrý bůh,ta persona století,
to je však on, i když jen vítr proletí,
obdaří tě moudrostí, jež bez hlouosti je,
opravdu?ne!ta všudypřítomná je!

Kdyby jsme my lidi však neměli chyby,
kdyby jen sou kdyby a kdyby.
Autor Heavenhill, 07.07.2007
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí