Párek

Párek

Anotace: Zápletka odposlechnuta ve školním bufetu ;-)

Chystám pro tebe malý dárek,
koupím ti z lásky mastný párek.

Ty si ho vezmeš s velkým vděkem,
nevím,ale snad je to věkem,
že mám pocit mistra světa,
byť je tahle fráze sjetá.

Kečup ti zkropí střevíce,
na rtech se ulpí hořčice,
troška zelí navíc k tomu,
ještě pusu a jdu domů.

Proč si z toho děláš vrásky?
Proč chceš jiný důkaz lásky?
Žádné maso, žádné kosti?
Co říkáš o přízemnosti?

Pochopení, vstřícnost- jdi ty,
k čemu jsou nám ty tvé city!?
Najíme se, napijeme,
životem se probijeme.
Pak si padnem do objetí,
budeme mít kupu dětí.

Proč jen křičíš z plných plic?
Neříkej, že čekáš víc!?
Autor Niktor, 09.07.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fakt hezkký ,takový upřímný

22.07.2008 21:30:00 | BlackGirl

:-D
To je z praxe?
It is funny:-)

26.08.2007 13:16:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí