Žijeme

Žijeme

Anotace: život?

Noc je naší černou peřinou
schovávajíce se pod ní
přestaváme vnímat život

všechny naše nálady
jsou uvězněné uvnitř
našich mysoginích představ

láskou pohrdáme
život nás klame

v hospodě u piva
přemýšlíme o své schyzofrenii

smutně se milujeme
a hledáme odpuštění
pohrdáme přetvářkou
práci nesnášíme

první naší radostí
byla naše první prohra

v hospodě u piva přemýšlíme

přetvářka, povrchnost, nenávist
honí se nám hlavou černé myšlenky

rozum nás zradil
citová výchová zklamala

nezbývá nám nic než smrt
nebo život

životem umřeme
vzkříšením se narodíme

všechno je patologické
svět je nejlepší místo k žití

žijeme, umíráme, milujeme
přesně v tomhle pořadí

smrt je milost
zrození průser

típáme cigaretu o popelník
přesně jako náš život
s posledním šlukem
vdechujeme poslední záchvěvy života

láska nás vyléčí

nepovedlo se,
žijeme!!!
Autor Honza Krejcarová, 10.07.2007
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je poezie... tvrdá, ale je.

10.07.2007 12:20:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí