Budovatelská ranní

Budovatelská ranní

Anotace: Co dodat?

Chodím psát do hospody básně
protože je mi tam krásně
své básně píši zcela
pod vlivem démona alkohola

pivo s rumem je má můza
občas se ze mě stává lůza
to když jdu z hospody domů
a i s básněma spadnu ze schodů dolů

sebírá mě moje máma
a zas to se mnou pěkně mává
příště si dám jenom pivo
a to pak bude pěkně živo

básně už psát nebudu
do hospody nepůjdu
básně ty jsou totiž lék
fuj, to sem se ale lek
Autor Honza Krejcarová, 10.07.2007
Přečteno 1233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když jistě ne její nejlepší :-) nemůžu jinak - s porovnáním,toho, co zde čtu - než dát i za tuhle ,,srandičku" stovku :-)

10.07.2007 12:22:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí