poklady života

poklady života

za poklady života se nechá leccos koupit
když ty a já píšeme stejný život
ale každý jinou barvou
já a ty s jinou cenou

hledání života v poušti kamenů
usínání a dřímota
ztrácet se ze směru
život na poušti nesčetném bojišti (démonů)
zapomenout a nevzpomnět
že historie
je tvoje součást
ale ta část,co
tě pojí daleko
...
daleko
za kohokoliv
až k samotným mýtům

odlišení se
odlidštění se
zapomenutí se

a z čista jasna
že by řval chřtán plný děsu
mé jiné tělo, jiný hlas
přivedl mě zpátky na cestu
a zapálil slunce jas

znovu cesta tak, jako prve
že mám zase v žilách dost krve

taková forma nesmrtelnosti:
jednou za čas přijde zázrak
ale za takových okolností

svět najednou září jasněji
další barvou kreslím duhu
že z bolesti jsem získal naději
tak zase dál živý budu
Autor dead-head, 10.07.2007
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekne...

25.07.2007 22:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí