Vztek

Vztek

Anotace: ...

Vztek-je to jen
ze života smyk,
který nezvládne
žádný cholerik.

Vztek-je to jen
pláč citů,
do života brek
z opuštěných bytů.

Vztek-je to jen
duše bouře
-však bez ohně
a šedého kouře.

Vztek-pocity
a slova,
která s brekem
hledáš znova.

Vztek-je to jen
bouřící se srdce
s nemocemi.
Namočíš si ruce
do nádoby s emocemi.

Vztek
-pláč emocí,
který nezvládneš
bez cizí pomoci.
Autor Ceraa, 11.07.2007
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Meiv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to zajímavou formu, vidím v tom originalitu. Pro mne výstižné ;o)

28.08.2007 20:05:00 | Eufrosinie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí