Noc, která mi změnila celý život

Noc, která mi změnila celý život

Anotace: Zase ty chlapi.... :D

Potkal jsem tě na ulici,
promoklou až na kost,
pozval jsem tě k sobě domů,
souhlasilas - já měl z toho radost.

Dones jsem ti ručník,
aby sis tělo osušila,
že nemáš nic na sebe,
to si tenkrát neřešila.

Chtěl jsem ti něco půjčit,
tys však odmítla mě,
do naha ses vysvlékla,
pohled stočila si na mě.

Byl jsem tehdy v rozpacích,
co dělat jsem nevěděl,
ty ses ke mně přitula,
já na ženu svou zapomněl.

Začalas mě líbat,
já se vášní rozhořel,
noc vášní spolu prožili jsme,
pak ten oheň dohořel.

Ráno jsem se vzbudil pozdě,
na stolečku dopis jen
a já na chvilenku měl jsem pocit,
že to všechno byl jen sen.

Ba nebyl, nebyl to jen sen,
i má žena o tom věděla,
v noci nečekaně přišla domů,
s tebou v posteli mě viděla.

Ráno mi pak scénu ztropila,
na krku mám rozvod,
ale omlouvat se nebudu,
už jsem se tak rozhod...

Je konec...
Autor robb, 12.07.2007
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi je to ze života, co ? Jo,jo, stává se.

14.07.2007 14:09:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí