Proč on

Proč on

Anotace: Proč?...bývá často ta nejsložitější otázka.

Nikdy jsi mě neměl začít milovat
Přesto jsi přišel a řekl „prosím“
Klečel u mě a chtěl slibovat
A od té doby tvůj cejch nosím

Je mi zima a sním
O tom, cos mi nikdy nedal
Nechci se probudit, ale vím
- Mým snem by ses byl nikdy nestal

V zetlelé duši se topí dítě
Které’s tam tak surově pohřbil
Myslívá na smrt
Jak jsi je lovil

Tvá lstivá lež se mi vpila do rtů
Hořký humor se pokaždé ztratí
Na cestě zrady, po níž jdu
A zůstane tiché „Proč právě já, tati...“
Autor Christel, 14.07.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,,V zetlelé duši se topí dítě"
Takové surové, ale přesto má báseň to NĚCO, co u ní hledám :)

12.08.2007 20:06:00 | její alter ego

No fakt dobrý...

15.07.2007 09:22:00 | už ne pernikova princezna

Ten, konec mě zasáhl, jak dobře mířený úder.

14.07.2007 20:12:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí