Teleshopping

Teleshopping

Anotace: A pořád to lidi žerou..

Teleshopping

Jak úžasně a krásně
se nádherně skví
Nebojte se,dost je bázně
zde je přípravek náš rostlinný

Sledujte co dokáže-
vyčitit tohle,umýt to,
naše Gábi vám to ukáže:
stříknout,rozmáznout-finito!

I ty skvrny nejodolnější
přípravek náš vyčistí
se zárukou nejspolehlivější,
za pár peněz pro místní

Poslední šance na koupi,
neváhejte ani vteřinu,
kdo nebere,prohloupí
zadarmo dáváme k tomu peřinu

Tak lidi berte nebojte,
ať nemáme ze zbytečné námahy zlost,
všem známým o nás řekněte
ať peněz máme dost a dost
Autor mOBSCENE, 17.07.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak to vidím
program měním
on je všude
hůře bude
vlasy se mi ježí
pochopím to stěží...

18.07.2007 11:54:00 | Bíša

Ano,někteří lidi jsou moc důvěřující a někteří moc prolhaní

17.07.2007 12:34:00 | Chancer

:))docela vtipný...taky nechápu že to lidi pořád nakupujou...:))

17.07.2007 12:19:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí