Pokrok

Pokrok

Anotace: A to je ten pokrok,pokrok,pokrok.....!

V tomhle novém století,
člověk žít už neumí bez vyspělé techniky.
Je to doba pokroku i vysokých nároků.

Kde jste to jen viděli,jít do práce pěšky?!
Nebo ničit svoje plíce na bicyklu po tetičce?!
Teď jezdí jen super vozy,
sedíme v nich jako bozi!
Pod kapotou tisíc koní,
nikdo nás v nich nedohoní!
Má to jenom jednu vadu,
všude kolem plno smradu… .

Koňský povoz,ten už se sem nehodí,
brzdil by nám všude provoz!
Dobře nám však poslouží,
jako exponát muzejní!

Pan Bell by se asi divil,
vidět dneska telefon,
žádné šňůry,žádná klička,
žádné trouby na mluvení,
hlas z nich zněl jak ze záhrobí!

Deska už jsme mobilní!
Ve škole má každý prvňák,
maličkatou krabičku,
ta mu zvoní, vrní, píská,
u ucha mu začne bzučit,
zrovna,když by se měl učit
první písmena!

Nastala doba moderních otroků,
úžasného pokroku!
Autor sluníčko sedmitečné, 19.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doba otroků úžasného pokroku... Ó, jak výstižné!

17.09.2007 10:58:00 | Špáďa

....ale dám plno...hi

26.07.2007 10:43:00 | zzlatý

Máš pravdu.Ale jako v každém léku trochu jedu -tak i pokrok nenese vždy 100%dobro lidu o přírodě ani nemluvě.

20.07.2007 21:50:00 | s.e.n

Vivat progres?

19.07.2007 14:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí