Touha

Touha

Anotace: pro Pavlínku

- Tvá duše je mi blízká,

jako bohu příroda čistá

- Nevím,ale touha není o slovech,

ale pouze v srdci o pocitech

- Vím,že lidé prosí boha o pomoc,

ale já věřím v tebe a prosím moc a moc

- Tvá krása,jak vnitřní tak vnější,je mocná

toť pro mne a mou duši věc neobvykle krásná

- Jsi má naděje mé slunce

a pocit tento je ve mě hluboce

- Při pocitu kráčet s tebou ruku v ruce životem,

je pro mé srdce nadějí a věčným přáníčkem

- Je to zoufalost,

né spíše troufalost

- Je to rozum, nebo pouhý klam

nevím,ale přesto věřím a doufám

- Mé srdce,říká běž za ní utíkej

a já si říkám,že to bude průser velikej

- Ty dvě Olše na břehu

o tom s ním díky bohu

- Chci tě líbat, lásko má...
Autor Lumen, 20.07.2007
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, sht1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí