Pokleslé až skleslé

Pokleslé až skleslé

Anotace: Cynická báseň o lásce a neerotická o sexu. Tak kam to zařadit?

Strašně Tě miluji, ani nevíš jak!
Ta láska vynáší mě do oblak...

(šuk sem, šuk tam)

Jsi Krása sama, kouzlo růže.
Jsi tím nejlepším, co mě potkat může!

(vrzy vrzy vrz, jeden tady zmrz)

Zamiloval jsem se do duše Tvojí!

(jen si koukej oholit to chvojí
dole a dvakrát nahoře)

(pak bude pytlák lovit v panské oboře)
Autor Slovánek, 20.07.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jo , vtipný:)

20.07.2007 15:55:00 | had

Ješiš to je ftipný:o)

20.07.2007 15:35:00 | mOBSCENE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí