"Barman"

"Barman"

Anotace: A počítal piva jedno za druhým,šlo mu to-až na to,že to nebyly piva..v baru zvaným Sex on the bitch

"Barman"

Na papírku přeškrtl
jsi řadu svislých čárek
Stejně jako barman
spočítal jsi počet piv
Bylo jich jako od
přeplněného stolu oslavujících
lidí narození dítěte
Škoda jen,že to nebyly piva
I když asi jak pro koho
Vždyť ty jsi ani neznal jména
těch holek.."barmane"..
Autor mOBSCENE, 20.07.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mm, to je zajímavý...(Nebyl ten ústřední hrdina trošku kurevník?)

20.07.2007 15:46:00 | Slovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí