Pouť mé ruky

Pouť mé ruky

Anotace: Miluju tě

Má ruka na pouti potkala ruku tvou,
bylo to pouhou náhodou.
Letmý pohled do očí stačil,
aby celý svět se mi otočil.
Představa života bez tebe
je jako planeta bez nebe.
Jsi paprsek jarního sluníčka,
co probouzí první květiny,
chci patřit do tvého srdíčka,
věř,že jsi pro mě ten jediný.
Jsi človíček z miliard na této zemi,
ale z mého srdíčka neztratíš se mi.
Do mého života vstoupil jsi z nenadání,
nejspíš to bylo tvé poslání.
Ale teď tu sedím sama
a velká propast je mezi náma.
Nevím,čím ji zaplnit,
tvé sny bych chtěla vyplnit.
Proto tady čekám se samotou
až tvá ruka opět potká tu mou.
Autor gatito, 22.07.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano, chytit se a už se nepustit...pěkná básnička:o)

22.07.2007 17:48:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí