Černá páska

Černá páska

Anotace: realita

Každý den tě vidím,
lásku se ti přiznat stydím.
Proč miluju tebe,
když ty mě ne?
Vždyť snesla bych ti modré z nebe,
umřela bych pro Tebe.
Mé srdce už dávno patří Tobě,
ale ty to nevidíš
a jiné slečně růže nosíš.
Co člověk zmůže,
když příjde láska?
Nezmůže nic,
je to beznaděj a černá páska.
Černá páska přes oči,
kdy člověk nevnímá okolní svět.
Láska příjde, než bys řekl pšt.
Ale co dělat,
když se láska stane nemocí?
Není tu doktora,
kterej by mohl pomoci,
clověk si musí pomoct sám,
protože každej je svého osudu pán.
Autor gatito, 22.07.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co dodat? Krutá pravda a ještě k tomu podaná v krásný básni...

22.07.2007 22:08:00 | Blackroses

jo takhle to s tou laskou opravdu je kdyz je neopetovana...

22.07.2007 08:46:00 | Eva Adamovič

Je to hezké vyznání. Takové neobvyklé. Líbí se mi obsah.

22.07.2007 06:43:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí