Černý kůň

Černý kůň

Anotace: Pro každého si jednou přijde...

Černý kůň přichází
a s ním život odchází.
Přichází náhle, přichází sám
však čas jeho není nikdy znám.

Přijde si pro mně,
přijde si pro tebe,
přijde si pro nás
a vezme nás do nebe.

Vezme nás tam,
kde hřích není jediný,
kde každý je čistý,
každý je nevinný.

Jednou to přijde
a ty roníš slzy.
Ale proč takhle rychle?
Proč takhle brzy?
Autor Jůlinka, 22.07.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera

11.08.2007 23:33:00 | Vlk v rouše

Bohužel pravdivé! Ale přesto pěkné a člověk se nad tím zamyslí!

22.07.2007 23:04:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí