Draci

Draci

Anotace: Věnováno mojí dračí partě.... protože takový lidé se rodí jednou za sto let. A já jsem moc rád ze je mám kolem sebe! Každý jsme jedinečný a přesto dohromady tvoříme jeden celek! Jednoho velkýho draka :-)

Nejsem jen já!
Nejsi jen ty!
Jsme to my!

I když slzy střídají smích.
Voda se zdá být někdy suchá.
Srdce prázdné a bez tepu.
Nikdo na to není sám.

I když nebe je někdy temný.
Štěstí jak hromádka smetí.
Život zdá se jako smrt.
Poušť je ledový vrch.

Vždycky najdeme cestu jak jít dál.
Úsměv rozzáří lidi okolo nás.
Všichni táhnem tu velikou
loď s nápisem život.
A proč?!

Protože lidi jsou andělé a my...
MY JSME DRACI
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivuji je. A byl jsem smutný, když je někdo zapálil.

29.08.2007 01:07:00 | Bíša

jo, jo.. moc pěkné :D

10.08.2007 15:11:00 | seed.misulka

Jsi šťastný člověk,že jsi obklopený správnými lidmi.A vo to go.

23.07.2007 08:59:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí