Z nemocnice..

Z nemocnice..

Anotace: Zuřivost..

Modlitba pro nouzi

Slza se uroní, srdce zvadne,

vlasy se naježí,páteř nám spadne.

Ve smutku a lítosti

pomoc hledáme.

Vzpomeneme i na také, na které jindy nevzpomínáme.

Tužka jede po papíře,

už je celý zahuštěný.

"Pche!Tobě se stýská po katedře?"

- i toho jsem bohužel teď schopný.

Svět se hroutí, venku hřmí

a já prosím všemohoucí

ať se uzdravím.

Píšu tuhle modlitbičku,

protože jsem v nouzi.

Proměnit se v holubičku,

odjet všemi vozy..

Patřím mezi lajdáky,

co pomoc v nouzi chtějí,

co nevzpomenou, zapomenou

pak žádají a přejí.

Mumlám tuhle modlitbičku

s tisícery přání,

s miliony omluv-

snad mě někde poslouchají...

Já a třítisícedevět chyb

musíte to takhle vzít.

Tuny přání, kilo sudu,

nechci však nikoho pak zradit..

Jedno přání ještě mám..

a vyslovím ho hned.

AŤ SE ODTUD DOSTANU

A TO TEĎKA,TEĎ!!!
Autor Thesssinka, 23.07.2007
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju ti, aby jsi se uzdravila a co nejdřeve mohla jít domů. Taky jsem byl nedávno dlouho v nemocnici a napsal jsem tam asi 6 básní, které jsou tady na literu. Je zvláštní, že jsem se časem pořád víc a víc zklidňoval. Člověk si v nemocnici uvědomí spoustu podstatných věcí. Zkus si z toho odnést to nejlepší. Máš spoustu času na to, nahlédnout do svého nitra...Já jsem v nemocnici zjistil dost věcí, jak sám o sobě, tak o tom, co je podstatné a taky. Drž se. To bude dobré. Uvidíš. Měj se krásně. AhoY

23.07.2007 13:21:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí