Cítím to tak..

Cítím to tak..

Anotace: Tohle je takový uvítací dílko.Je trochu vulgární,sorry.

Cítím to tak, moje poslání je psát.
Můžeš mě kritizovat nebo na mě srát,
můžeš něco získat, ale nemusíš to číst,
Pravda není můj monopol, taky se můžu plíst.
Přijímám výzvy a získávám zkušenosti,
vím co je špatný, co dobrý a opravdový.
Mám jiný náhled na lidské povinosti,
uvnitř nás Duše pláče, nikdo jí neodpoví.
Není něco jako prohra, nepadl jsem, abych ležel.
Jsem tu abych překonával, poznával a běžel.
Bohatství nejsou prachy, akcie, nemovitosti.
Bohatství je život zbavenej nevědomosti.
Autor Andakar, 23.07.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí