Rozvázání smluvního poměru

Rozvázání smluvního poměru

Anotace: ČTYŘVERŠÍ

Bůh je na kolenou, poddává se nářkům!
Vůz Římanů přejel Josefovu Mařku.
Starý panic najde pannu lepší ztuha.
Nebe slzí. Prší. Kam zmizela duha?
Autor Zvrhlík, 25.07.2007
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí