de(Generační)

de(Generační)

Anotace: ...

Mladí a naivní
Starší a pasivní
Staří a labilní
Mrtví se uklidní

Mladým být
pivečko pít
pak jít blít
přátelství ctít

Starším se stát
na pravidla dbát
naučit lhát
s manželkou spát

Stařičký důchodce
na svojí pohovce
špína u poklopce
hůlečka z jalovce

Nebožtík v hrobě
směje se Tobě
v téhleté době
ho už nic nepřekvapí...
Autor rohypnol, 25.07.2007
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: raďo, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tom něco bude...

25.07.2007 19:12:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí