Slzy slunce

Slzy slunce

Anotace: Toho chmurného rána, co večerem se nazývá, jsem umíral, jak v noci denní květina.

Jak ranní slunce proplouvajíc světem...
Jak vlaštovka protínajíc černočerné nebe...
Potřebuješ mě, a já zas tebe!

Jak jiskra z ohně letící...
Jak vítr vlny tvořící...
Jak měsíc co vždy hvězdy hledá...
Proč má duše je tak temná?

Jsem kámen v pusté krajině...
Jsi ta co je v tom nevině...
Jsi má síla, má duše skrytá...
Jsi má láska co do mě vniká!

Odpouštíš mě, nenávidíš!
Píšeš řádky, co v slzách tišíš...
Slza slunce, slunce svit...
Jak bez tebe dále žít?
Radši snít a nebo bdít?
Autor Cryoman, 25.07.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne promlouva Tve nitro...

03.09.2007 12:19:00 | carodejka

... líbí se.

08.08.2007 09:01:00 | Zweiblumen

A velmi citová!!!

26.07.2007 00:44:00 | Bíša

jak by řekl cizinec..."wau"..pěkná

26.07.2007 00:15:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí