Pro Renatu

Pro Renatu

Anotace: Nomen - omen

Sbírka: Víš, Pane ...

"Má paní,
máte zvláštní jméno...
V Římě
jsem ho ještě neslyšel.
Stýkáte se snad
s tou sektou poblázněnou,
co věří v jakéhosi
Ježíše?
Prý že vstal z mrtvých
a na nebe pak vstoupil...
a křest
přijímají z vody...

Křesťani...
ten křest prý
všecko omyl
a člověk čistý,
bez hříchu, se znovu zrodí.

Renáto, "znovuzrozená",
nebojíte se písku Kolosea?"
- "Ne. Smrt jenom přechod znamená,
do Lásky, co se v nebi
rozprostřela..."
Autor Hesiona-Essylt, 26.07.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Výborný!!

02.08.2007 09:59:00 | La Suneteto

Je to nádherný, moc děkuju, vážně moc... =)

26.07.2007 20:56:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí