Maminko, to je trapný!

Maminko, to je trapný!

Anotace: Takhle vypadá tvůrčí krize.

Co je horší -
- být vyšeptalý česnek
- nebo zvlhlá majoránka?

Co je sladší -
- pravá pražská láska?
- nebo pražská buzerantka?

Co je tvrdší -
- výraz v tváři muže?
- nebo srdce posměváčka?

Co víc lechtá -
- let motýlků v břiše?
- nebo pírko poštěváčka?
Autor Slovánek, 26.07.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí