Zamčená slova

Zamčená slova

Anotace: Ne a né se vymáčknout.

Sedmikáska zavřela kvítek
a já
hledal cestu svou.
Proč kroky odezněly
v klapotu střevíčků
šedých kapek deště
a odnesly
mi slova,
která vyslovit bych chtěl?
Sedmikráska
rozvila se v kvítek
a zavřela
rty mé docela
a její lístečky narůžovělé
mi odebraly
krev a tóny,
melodii co chtěl bych hrát
ač neumím,
neboť strach mám
z citoslovců smíchu.
Autor Jan Urban, 27.08.2004
Přečteno 661x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí