chci tě!

chci tě!

Anotace: *

Slunce zapadá,
mé srdce něco postrádá.
Cítí se prázdné,
jako bez krále zámek.
Tak přijď prosím,
vstup do mých myšlenek!
Já vedle sebe chci tě cítit,
já chci se ti líbit.
Přeju si napořád tě mít
a o tobě nejenom snít.
Autor gatito, 29.07.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí