sebevrahova mysl

sebevrahova mysl

Anotace: ...co dodat?...

Jsem tu sám, ach jak rád bych miloval,
ani vítr o mne nezavadí, ani voda nesteče,
jako ptáci z jara i má volnost žádá,
žádá po svobodě, po volnosti,
nechce býti sevřená a uvězněná.

Ve slovech jsem přestal milovat,
aby trápení, jejich trápení bylo snazší,
vím, že již neuvidím Louver ani Svobodu,
ale tak to bude lepší, pro ně,

ne pro mě, jen pro mě,
je to šíleně sobecké, já,
já, já, já, já,já, já,
já a nicota, já.
Autor sarahfox, 30.07.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí