Ginny Moravia Mystery

Ginny Moravia Mystery

Anotace: ....učím se snít,abych tu svojí kokří lásku mohla nadále aspon pozorovat ....

Ginny,tvé oči,z hořké čokolády
ztuhlé ve dvou pralinkách
už vím,nic mi Tě nenahradí,
a s tebou zemřu v vzpomínkách.

Ginny,oheň měla's v tělě
jen pro mě jsi ho hasila,
ať můžu s tebou do postele,
aniž by jsi mě spálila.

Gi,byla jsi neskutečná
svou láskou,prací,povahou.
A byla's teprv mladá slečna,
když vzali mi tě otravou.

Gi,jen ty víš,co se mi děje,
když po mém boku nepádíš.
Když mě tvé tělo nezahřeje.
Když sama spím a ty jsi výš.

Gi,kdo mě bude chránit v noci
a kdo mi má teď radu dát,
když smutním doma a mám pocit,
že měla bych se nejspíš bát.

Gi,stokrát jsem ti v zádech klela
a křičela "Jsi hrozný pes!"
a vše bych pro Tě vytrpěla,
abych se mohla o tobě vznést.

Gi,směju se ,když vidím v hlavě
jak válíš se mi po chcíplině,
jak nutně,rychle,naléhavě
jsi chtěla"vonět" po rybině.

a to se ti fakt povedlo....
a takhle jsme si žily...
a v každé všední chvíli
štěstí nad námi prolétlo...

Gi,nosila jsem šrámy v tváři,
když tlapkou jsi mě budila,
a hrdě stála s pevnou tváří,
když kdosi řval "gi,zlobila"...

Gi,je to přesně 9 týdnů
a já tady zas naříkám.
Můj drahý někde v nedovidnu
a ty v nebi kokřích dam.

A já plavu
ve svých slzách
ve tvé misce
a budu drzá
na každého
co říci mi chce,
že to je život,
tváří v tvář,
že se to stává
kup si snář
a mrtvou lásku
časem zmař
já odvětím
vy pouze lžete
a poslední,co umíte
je šířit fráze
mnou prokleté
vždyt Vy o Gi nic nevíte...
Autor haki, 30.07.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jedli, ty si hovado :D
jinak báseň samozdřejmě krásná

04.10.2007 23:16:00 | Krpy...

Nadherna basen pro psa ktery si to rozhodne nezaslouzil...

26.08.2007 22:25:00 | Jedlin

Wow... krásné ;-)

31.07.2007 13:57:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí