Sladký sen

Sladký sen

Anotace: I když, jaxe to vezme

Hrnek s čajem
Černym jak tér
A stejně hnusnym
A napůl ztracená lžička
Pár zmačkaných cigaret a
Vypálená sirka
Smutně kroutí hlavou

Malé zrcátko
Na něm cesta pro šváby
Vysypaná lupy cukru
A zrnky reality
Těžké smrk
A svět je zas
O něco hezčím místem..

..pro tělo bez duše
a pár hravých broučků
Autor Jen tvůj anděl, 05.08.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé!

06.08.2007 11:16:00 | Mango-Holka

Máš vetšinou děsivé básně, ale zaujímavé ...

06.08.2007 09:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí