Vím, že je víc

Vím, že je víc

Anotace: O tom jak jsme pohlceni vnějším světem a vnitřní se nám zdá nedůležitý...

Nechci hrát obyčejnou hru, já vím, že je víc!
V tomhle vnějším světě má všechno rub a líc
Je to trapná komedie o braní a dávání
všechno je tu business a to mě nebaví!
Všechno je to iluze a všechno je tu mája,
skutečnost je jiná, než by se ti chlapče zdála
Uvnitř tebe je Duše a mysl se jí leká
Cesta je před tebou a Průvodce už čeká!
Meditace je cesta a manifestace cíl
poznám co je falešný a cítím co je real..
Nevíš kdo vlastně seš, tvoje schopnost nemá hranice!
Z továrny mysli běž a sprintuj přímo do Srdce...
Autor Andakar, 07.08.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda

07.08.2007 20:40:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí