Když se všechno sesype...

Když se všechno sesype...

Anotace: ...

Když se všechno sesype jako z písku hrad
celej život je boj, výhra versus krach
můžeš skončit na ulici, jako zloděj jako vrah
musíš jít za svým cílem a nikdy nepřestat
musíš to vzít prakticky, štěstí je statický
když si slepej přijde rána, to je logický
dostal si svobodu a dostal si život
stejně o všem rozhoduje jen tvůj vnitřní Pilot.
Andakar je roleta přes kterou nejde světlo
Andakar je potěšení, Andakar je peklo
Andakar je nevědomost, který se musíš zbavit
život nemá bejt utrpení, život tě má bavit.
Jaký to máš uvnitř, takový ve vnějším světě
sex, drogy a lež, tady pšenka nepokvete.
Zapoměl si na svou Duši, zapoměl si na svůj slib
Boží milost karmu ruší, říkám kámo to chce klid
Autor Andakar, 07.08.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí