MIluju tě

MIluju tě

Anotace: Lásko,tímhle chci říct,jak jsem šťastná za to,že tě mám a jenom díky tobě nejsem ve sračkách...

Lásko, miluju tě víc,než život svůj,
tak tě prosím,buď tu se mnou, při mně stůj.
Chvíli,kdy jsem s tebou,
v životě bych nevyměmila za jinou.
Celé mé srdce i tělo patří pouze tobě,
pouze díky tobě jsem šťastná v této době.
Tak pojď se mnou dál cestou životní,
pro svoje myšlení nemám vysvětlení konkrétní.
Já vím pouze to,že šťastná chci být
a vedle sebe tebe mít.
Autor gatito, 09.08.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí