Smutno

Smutno

Anotace: *

Jde ulicí, ale ruch kolem sebe nevnímá,
to proto, že duši prázdnou a srdce bolavé má.
Proč zažívá tolik bolesti?
A proč ubližuje ten,koho miluje a ctí?
Chtěl by usnout a už se nevzbudit,
protože už nemá pro koho žít.
Ztratil vše, v co věřil,
přišel o to,po čem tolik toužil.
Ztratil lásku osoby,kterou miloval.
o kterou tak dlouho bojoval.
Autor gatito, 09.08.2007
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí