Chlapec

Chlapec

Anotace: Prostě básnička

CHLAPEC

Když jsi byl maličký,
nevěděl jsi,
co Tě čeká
Nevěděl jsi,
proč ptáci létají
a ryby plavou

Neznal jsi číslice
a neuměl psát
Časem jsi vyrostl,
je z Tebe chlap
Začínáš přemýšlet
a taky se smát,
je toho tolik,
co mělo by se stát,
co nikdo neví
a ty to taky předem nechceš znát
Autor Véjinka, 09.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou věci,na které se ani neodvážíme pomyslet

13.08.2007 10:19:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí