chtít pohnout světem

chtít pohnout světem

Anotace: o probouzení člověka - rytmický experiment

chceme se oddělit od neštěstí

nic není dobrého, co ještě stojí
jsou to věci, co se jich bojí
neměl jsem na světě chuť
z mé cesty je bílá suť
co ještě stojí a odolává
zničené touhy a strach z neznáma
bojíš se a pocity tíží
utíkat pryč z jámy myší

utíkat dopředu
když zpátky to nejde už
odcházet - za větrem
do blesků
do hromů
utíkat
za rytmem
za světlem
za novým
ne smluvným

bez strachů,
co tíží k zemi
bez toho,
co je s námi všemi
divoký
ďábelský
boží světlo
neštěstí
propadání
na povrch světa
k návratům
utíkají lidská těla

jiný však ožívám
nemíjím
neznámé
o tom stránky jsou
popsané
nevnímám
slova jdoucí
opouštím
nežádoucí
opouštím
poznané
životy ospalé
ukraden přátelstvím
člověkem ne žádoucím

lehké jsou kroky k nám
tam dolů skrz země chřtán
probuzený a zaměněn
neznámím opředen
přízračný je můj zjev
smrtí však voní můj dech
ale nohy jdou za životem
hnán touhou za srdcem
Autor dead-head, 10.08.2007
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí