Človíček

Človíček

Anotace: Musí být pěkný, když vám někdo poprvý řekne Máma

ČLOVÍČEK

Stojíš u kolébky,
přemýšlíš
jaký bude ten maličký,
co v ní leží
Má tak malinkaté prstíčky?

Co čeká ho na světě
a na celé té planetě?
Zatím je nevinný
a až příliš upřímný
Nezná lež a přetvářku
Také věří na lásku

Co asi skrývá se za šibalským úsměvem?
to s jistotou říci nesvedeme
Přejme mu tedy prožít život s humorem
Autor Véjinka, 10.08.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí