Krok vpřed

Krok vpřed

Anotace: Každý musí udělat krok vpřed, protože je to nevyhnutel- né. For prostejanek.

KROK VPŘED

Udělej krok do neznáma,
vždyť stačí tak málo.
Jenom, kdyby ses pousmála,
za srdce by mě to vzalo.

Udělej krok do neznáma,
nemusíš učinit nic.
Očima jsi zaměstnána,
z druhých vyčteš toho víc.

Udělej skok do neznáma,
jestli chceš už letět.
Bez padáku, jentak mezi náma,
jestli to chceš vědět.

Ustup před neznámem,
nemůžeš nic zkazit.
Sraby již všichni známe,
tak nač se ještě dále plazit?

A tak učiníš krok do neznáma...
... nevyhnutelně?.
Autor jehlaspichlas, 11.08.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné,nápadité.Připadne mi to jako slova řečená s láskou.

12.08.2007 20:19:00 | s.e.n

Nebezpečí číhá na každém kroku...

11.08.2007 13:48:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí