Rusko x Švédsko

Rusko x Švédsko

Anotace: to mě napadlo během zápasu MS

Teplý večer jemný déšť provází,
u mně doma se jen ticho a klid nachází.
Ruší jej jen pískot diváků,
Švédové se brání ruskému nátlaku.
Tak to jsem neměla říkat,
Rusové teď musí naříkat.
Švédi jim teď gol dali
a bohužel vyrovnali.
Rusové to musí vyhrát,
aby jsme ve Středu se Švédskem nemuseli hrát.
Když budem mít Rusáky,
možná padnou haluzáky.
Třeba to dobře zahrajem
a zlato vyhrajem.
Autor weruška, 12.08.2007
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Verule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A krásná iluze.

17.10.2007 12:58:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí