Předčasně

Předčasně

Anotace: tady je můj komentář zbytečný. Je to kus mě, kus pravdivého obrazu mé duše

Sbírka: Od A do Z

Předčasně jsem dospěla
a přec se má duše bije s duší dítěte.
Rostlina se zachvěla
a já mám strach, že její květ předčasně odkvete.

Rostlina- symbol mě,
žije si ve hlíně.
Vlastně jako já-
-já předčasně dospělá.

Noční sny budí mě
a denní světlo krátí.
A mé dětství pochybné
se bohužel nevrátí.

Jak napravit chyby?
Snad znovu se narodit.
A tak jak se mi zlíbí
si nový život zařídit.

Avšak raděj se budu prát
s tím, co ve mně zbylo
a nebudu se už víc ptát:
"jaké by to bylo..?"
Autor Mia, 10.05.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí