Čas

Čas

Anotace: ohlédnutí za životem a jeho marností

Na stěně hodiny do předu jdou
Nutí nás z peřin se konečně hnout
tik ťak tik

Vyskočit z postele kávu si dát
A potom do práce bezhlavě hnát
tik ťak tik

Sledovat ručičky v práci pak stále
Zítra zas nanovo pokračovat dále
tik ťak tik

Ve spěchu manželku na tvář políbit
a děti po vláskách lehounce pohladit
tik ťak tik

Ve správný čas telku si zapnout
Na konci filmu zas ve spěch vypnout
tik ťak tik

Umít se učesat a s ženou ulehat
Když tulí se říct jí jen pro dnešek NESAHAT!
tik ťak tik

Zítra je taky den miláčku spi
Já doufám přijdu dom o něco dřív
tik ťak tik

Tak na sťeně staříček Čas se směje
A na plotně ranní káva se hřeje..
tik ťak tik
Autor galadriela, 13.08.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel to tak opravdu je...

12.11.2007 22:38:00 | Kláárchen...

Všechno neni takhle nalainovyný musiíš se radovat z maličkostí... já vim, že zrovna ode mě to zní trošku směšně, ale je to tak, i když si to občas nepřiznávám :-(

13.08.2007 22:29:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí