Andakar

Andakar

Anotace: Tak tady je zapsanej můj životní příběh, můj boj.Boj proti nevědomosti-andakar.

Mé jméno je Andakar, já dal jsem si ho sám,
je to nevědomost a temnota, jiné jméno bych si přál.
Hrával jsem si se svou Duší a měl Mistra Avatara,
pak mě temnota dostala a mám titul andakara.
Andakar je ve mě, drží se mě velmi pevně,
nutí mě mysl poslouchat a všechno vidět temně.
Je to doživotní boj, Světlo versus andakar,
daleko náročnější závod, než-li Paříž-Dakar
Každej vede tenhle boj, vědomě či nevědomě.
Nejvyšší je Stromem a mi listy na tomto stromě.
Jsem ten,koho jsem hledal a koho musím porazit,
Andakar je nemoc, Andakar je parazit.
Autor Andakar, 14.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé

14.08.2007 12:40:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí