Osud

Osud

Anotace: ..život není vždy spravedlivý,spravedlivé je,že všichni stejně zestárnem...

Ahojky Osude,
ty falešný hráči,
karty své mícháš moc ledabyle,
dnes dobro se neoplácí.

Pozastav hru,Osude,
teď Boží mlýny vyloží svou kartu
a my posunem se zas o kousek dál,
s jizvou-leč bohatší než na počátku.

Pak pán Čas,ten nemilosrdný
leč spravedlivý pán skutků,
tiše přitaká.
Ten soudce,bez pocitu viny
nás všechny stále obelhává
...a my stárnem...
Autor Bačkorka, 14.08.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juuuuuuuuuuuuuuuu, co z toho je pravda
život sám

16.08.2007 16:12:00 | Tamir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí