Anděl

Anděl

Anotace: =(

ANDĚL

Svatozář nemáš
a nikdy nebudeš mít,
máš spoustu svých chyb,
přesto jsi člověk
a nejsi z nejhorších
řekl mi anděl,
když přiletěl k nám domů

Proč pláčeš?
Můžeš si za vše sama,
vezmi na sebe svou vinu
a vždycky se hlas ke svým činům
Hlavu konečně zvedni,
do očí sobě se podívej,
konec tvůj ještě nepřišel,
tak život nevzdávej,
dávám ti druhou šanci

Anděli můj,
jak jsi šlechetný,
ale i tak,
nemůžu se nějak se vším sama vyrovnat,
co pak teprve Ti druzí?
Bože,
jak mě to teď moc mrzí
Ze srdce mi zbyly už jen cáry,
vyrvi ho ze mě prosím pryč

Nebo mě zamkni a odhoď klíč,
zbav mě té kruté bolesti
a dej mě někam unésti,
klidně mě zabij,
zakop,
pak odhoď lopatu
a běž na další etapu,
to už já si jen přeji

Jsem anděl,
nemůžu zabíjet,
nač hned volit druhý břeh?

Mé rozhodnutí se nijak nemění,
chci pryč z těchto galejí,
tak co,
pomůžeš?
Autor Véjinka, 16.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí