Bar

Bar

Anotace: Dneska v baru na pogu.

V baru jménem kotelna,hraje hudba punková,
lidí jenž jejich láska je,pivo pijí pomalu,
tancují své pogo,všichni se baví,
leč slečny se nudí,tak karty hrají,
po chlapcích se koukají,
lidé přicházejí,
jak déšť v noci, někteří pomalu pivo dopíjejí,
domů se chystají,po dni v práci,
bar pomalu opouštějí,jak víno dopitý,

chlapec s dívkou,u stolního fotbálku,
něžně na pohovce,milují se,
zraky jiných je nezajímají,

chlapi alkoholem posilnění alkoholem,
rvou se jak jelení v říji,

výčepní však všechny vyhání,rozbité okna nechce mít,
konec akce začíná,všechno balí se,
je část spát,ráno začíná,
už slunko vysvitlo nad hlavy.
Autor Vlk v rouše, 19.08.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že se tam někdy potkáme, protože: Dokud bude tenhle blbej svět, budem křičet Punk´s NOT DEAD!

19.08.2007 12:10:00 | její alter ego

Nééééééééééééééé ta nádhera nemohu jinak 0%

19.08.2007 01:30:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí