co když...

co když...

Anotace: ...

Co když jsem nejhodnější démon?
přesto zlá umím být...
Co když jsem poslední část, která ti stačí ke konci?
přesto se mohu ztratit v zemi a hnít...
Co když jsem jediný střípek, co tě umí zranit?
Co když jsem osoba, co tě chce jen využít a hanit?
Co když jsem sklo o které se pořežeš?
Co když jsem tráva, kterou stejně posečeš?
Co když jsem kurtizána, v Pařížské společnosti nejvíc žádaná?
slečna k penězům vázaná,
přelétavá, bezmocná jak zvěř skolená,
děva nevěrná, mýty opředená
Co když jsem Satanova děvka?
Co když jsem ta nejpodřadnější šlapka?
Co když všechno polámám?
Co když ti ublížím tím, že to zkazím a zaváhám?
Autor Autumn leaf, 19.08.2007
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí